Optreden Kindercircus Santelli in de Duurswoldhal was weer een groot succes!

Ruim 160 bezoekers hebben genoten van het programma dat voor de pauze bestond uit een voorstelling met als thema Pluk van de Petteflet. De acts waren heel leuk, speels en het was bijzonder knap van de jeugdleden wat zij ten tonele brachten.
Ook na de pauze viel het optreden van de oudere artiesten leeftijd 13 tot 19 jarigen bijzonder in de smaak dit vooral door de snelle acties en dans met mooie muziek uit o.a. de musical Annie.
Gezien het applaus en de vele positieve reacties was deze activiteit weer een schot in de roos.
We zien ze graag volgend jaar terug !

Klik lees meer voor de impressie.

De afgelopen week kwamen er vele vragen over de rommelmarkt tijdens de Slochterjaarmarkt 4 oktober. Wanneer u zich heeft aangemeld via de website www.dorpsverenigingslochteren.nl ontvangt u een automatische bevestiging. Heeft u die niet gekregen, kan het zijn dat het in uw spamfilter zit. Mocht dat niet het geval zijn dan kunt u zich de dag zelf melden bij de marktmeesters en dan krijgt u alsnog een plek toegewezen.

Ook dit jaar organiseerde Dorpsvereniging Slochteren wederom een reisje voor senioren.
Woensdag 6 september vertrok het gezelschap bestaande uit 34 personen in een bus van het Nationaal Busmuseum vanaf het ‘t Olderloug door t’ Roegwold richting Woudbloem.
Ondanks de regen zat de stemming er goed in.